Tjänster


* Är du intresserad av individanpassad rådgivning?


Det går vanligtvis till på följande vis: Vi bestämmer en tid för en konsultation (rådgivning) och träffas hemma hos dig, detta för att kunna se hur djuret beter sig i sitt hem. Du får berätta om ditt djur, eran relation och om problembeteendet. Vi hjälps åt att identifiera problemet/-en och kommer sedan gemensamt fram till en plan som känns bra. Den första konsultationen tar oftast lite längre tid, men annars gäller 60 minuter per tillfälle.


Om det gäller ett beteende som har förändrats så rekommenderar jag alltid att man inleder med ett veterinärbesök för att utesluta medicinska orsaker. Smärta är en vanlig orsak till beteendeförändringar.


Priser

Priset för den första konsultationen är något högre då detta tillfälle oftast behöver mer än 60 minuter. Uppföljande konsultationer är begränsade till 60 minuter.


Inledande konsultation                                            850:-

Uppföljande konsultation                                         600:-/per gång

Paketpris (inledande + 2 uppföljande konsultationer) 1800:-

Milersättning (3 mil enkel resa ingår)                        20:-

*  Föreläsningar och kurser


Vill du boka en föreläsning eller en hel kurs till dina anställda, kunder, kompisgänget eller varför inte skolklassen?


Föreläsningar inom ett önskat ämne ges utifrån en Power Point-presentation (om detta finns tillgängligt) och kan alltid anpassas efter behov och intresse. Det lämnas utrymme att ställa frågor - både under och efter föreläsningen. En del praktiska moment/workshop kan ingå.


Det går att få en helt skräddarsydd föreläsning kurs, ta då kontakt för mer information. Priset för en föreläsning grundar sig på flera faktorer (lokalkostnad, avstånd, tid m.m.), maila för att få ett aktuellt kostnadsförslag.
 


Djurkonsulten ZED finns även på Facebook.

Du får del av information samt uppdateringar

genom att gå in och gilla sidan här.


Företaget nås via:


info@djurkonsultenzed.se


Tjänster

Copyright  ©  All Rights Reserved