Tjänster


 • Kloklipp - hund och katt 
 • Kloklipp smådjur 
 • Kloklipp anpassningsbar 
 • Kloklipp med handledning 
 • Enklare pälsvård
 • Chipmärkning (katt och hundvalp)
 • Aktivitets- och berikningskurs för hund
 • Kloklippningskurs
 • Beteendekonsultation (se priser nedan)
 • Föreläsningar
 • Chipmärkning (katt och hundvalp)
 • Försäljning av böcker
  Priser

  Priset för den första konsultationen är något högre då detta tillfälle oftast behöver mer än 60 minuter. Uppföljande konsultationer är begränsade till 60 minuter.


  Inledande konsultation                                            1 100:-

  Uppföljande konsultation                                         700:- 

  Paketpris (inledande + 2 uppföljande konsultationer) 2 200:-

  Milersättning (gäller tur och retur, 1 mil ingår)           50:-


  Chipmärkning                                                         300:-

  Chipmärkning med mängdrabatt                              250:-


  För fler priser och information, vänligen mejla.
  * Är du intresserad av individanpassad rådgivning?


  Det går vanligtvis till på följande vis: Vi bestämmer en tid för en konsultation (rådgivning) och träffas hemma hos dig, detta för att kunna se hur djuret beter sig i sitt hem. Du får berätta om ditt djur, eran relation och om problembeteendet. Vi hjälps åt att identifiera problemet/-en och kommer sedan gemensamt fram till en plan som känns bra. Den första konsultationen tar oftast lite längre tid, men annars gäller 60 minuter per tillfälle.


  Om det gäller ett beteende som har förändrats så rekommenderar jag alltid att man inleder med ett veterinärbesök för att utesluta medicinska orsaker. Smärta är en vanlig orsak till beteendeförändringar.

  *  Föreläsningar och kurser


  Vill du boka en föreläsning eller en hel kurs till dina anställda, kunder, kompisgänget eller varför inte skolklassen?


  Föreläsningar inom ett önskat ämne ges utifrån en Power Point-presentation (om detta finns tillgängligt) och kan alltid anpassas efter behov och intresse. Det lämnas utrymme att ställa frågor - både under och efter föreläsningen. En del praktiska moment/workshop kan ingå.


  Det går att få en helt skräddarsydd föreläsning kurs, ta då kontakt för mer information. Priset för en föreläsning grundar sig på flera faktorer (lokalkostnad, avstånd, tid m.m.), maila för att få ett aktuellt kostnadsförslag.

  Metoder & Upplägg  Föreläsningar inom önskat ämne ges utifrån ett manus som anpassas efter målgruppen och det lämnas alltid gott om utrymme för att ställa frågor - både under och efter föreläsningen. Lämpar sig även väl som komplement till skolundervisning, för att täcka in ett särskilt område i kursplanen t.ex. Praktiska moment kan ingå. Om önskemål finns kan även extra övningar erbjudas.


  Kurser kan ha olika upplägg, men består av dels av flera föreläsningar, samt övningar och/eller grupparbeten samt hemuppgifter mellan träffarna. Detta för att man ska få ut så mycket som möjligt av kurstillfällena. Även praktiska kurser i träning av hund och -djur kan erbjudas.


  Individuell rådgivning erbjuds främst inom området etologi. Det kan handla om ett beteende hos det egna husdjuret som man tycker orsakar problem, exempelvis problembeteenden (beteenden som kan ses som normala för arten, men ändå kan orska problem för djurägaren) och stereotypa beteenden (onormala beteenden). Om jag inte skulle vara rätt person för dig så kan jag hjälpa dig att få kontakt med andra aktiva på området.   


  Djurkonsulten ZED finns även på Facebook.

  Du får del av information samt uppdateringar

  genom att gå in och gilla sidan här.


  Företaget nås via:


  info@djurkonsultenzed.se


  Tjänster