Tjänster

Copyright  ©  All Rights Reserved


* Är du intresserad av individanpassad rådgivning?


Det går vanligtvis till på följande vis: Vi bestämmer en tid för en konsultation (rådgivning) och träffas hemma hos dig, detta för att kunna se hur djuret beter sig i sitt hem. Du får berätta om ditt djur, eran relation och om problemet. Vi hjälps åt att identifiera problemet/-en och kommer sedan gemensamt fram till en plan som känns bra. Den första konsultationen tar oftast lite längre tid, men annars gäller 60 minuter per tillfälle.


Om det gäller ett beteende som har förändrats så rekommenderar jag alltid att man inleder med ett veterinärbesök för att utesluta medicinska orsaker, smärta är en vanlig orsak till beteendeförändringar.


*  Vill du boka en föreläsning till dina anställda, kunder, kompisgänget eller varför inte skolklassen?


Föreläsningar inom ett önskat ämne ges utifrån en Power Point-presentation (om detta finns tillgängligt) och kan alltid anpassas efter behov och intresse. Det lämnas utrymme att ställa frågor - både under och efter föreläsningen. En del praktiska moment kan ingå.
Det går att få en skräddarsydd föreläsning, ta då kontakt för mer information.


Priset för en föreläsning grundar sig på flera faktorer (lokalkostnad, avstånd, tid m.m.), maila för att få ett aktuellt kostnadsförslag.
 


Djurkonsulten ZED finns även på Facebook.

Du får del av information samt uppdateringar

genom att gå in och gilla sidan här.


Företaget nås via:


info@djurkonsultenzed.se


Tjänster